СПА процедури – здраве и спокойствие - част 2

Подробнее

Продължаваме с останалите ползи от СПА процедурите.

По-малко стрес след СПА процедури

Когато тялото ви се чувства отпочинало и здраво, няма как и духът ви да не се чувства по същия начин. Още с влизането в СПА центъра вие вече сте по-спокойни и то само защото знаете какви невероятни неща ви предстоят. Колкото по-осъзната е процедурата и ползите от нея, толкова повече стрес ще бяга от вашето тяло и ум. Топлата вода лекува и помага не само на тялото ви – умът ви също ще е по-бодър. Един жизнен и енергичен човек – това сте вие само след няколко посещения.

Пречистете тялото си със СПА процедури

Детоксикацията е поредното прекрасно нещо при СПА процедурите. Топлината ще помогне на тялото ви да изхвърли всички токсини и излишните течности. Детоксикирането помага за премахване на подуванията на корема и задържаните течности, като ви накара да се чувствате много по-добре. Топлината помага и за отваряне на порите, пречиствате  и лицето си. С няколко СПА процедури изхвърляте всичко, което не е нужно на тялото ви, то се чувства по-свежо, по-здраво, по-красиво и по-младо.

СПА процедурите премахват глаболието

Главоболието е твърде често срещано в днешно време. Подложени на целия този стрес всеки ден, непрекъснато закъсняваме за някъде, винаги имаме още поне 300 неща, които трябва да свършим и още толкова, за които трябва да мислим. Вече говорихме за благоприятните влияния на СПА процедурите по отношение на вашето кръвно налягане и сърце. Благодарение на разширените кръвоносни съдове, цялостното отпускане и топлината, главоболието ще намалее, дори ще изчезне. Чрез разширяването на кръвоносните съдове се понижава налягането в главата ви. Възможност и главата ви да почине.

 СПА процедури – здраве и спокойствие 2
СПА процедури – здраве и спокойствие 2 - цени
 СПА процедури – здраве и спокойствие 2
СПА процедури – здраве и спокойствие 2 - оферти
 СПА процедури – здраве и спокойствие 3
СПА процедури – здраве и спокойствие 2 - идеи

СПА процедурите се справят с тревожността и повишават самочувствието

За да се чувстваме по-красиви, първо трябва да се отървем от стреса, напрежението и тревожносттва. Когато стъпите в СПА вана или в сауна, всички притеснения и тревоги просто ще си тръгнат. Съзнанието ви ще си почине, ще вземе тази глътка свеж въздух, докато и тялото ви регенерира. Топлината, релаксацията и самото намерение, с което човек тръгва към СПА центъра – „сега ще си почина“ –  допринасят за благоприятния ефект върху човек. След няколко масажа, сауна, вана и други процедури, след „изчистването“ на цялото притеснение и стрес от тялото и ума, човек неизбежно ще се почувства по-добре, по-готов, по-здрав и респективно дори ще повиши самочуствието си.

СПА процедурите са една вълшебна симбиоза от топлина, вода, здраве, релаксация. Релаксация, която стимулира и подготвя човек с нови сили за предстоящите избори, решения и събития. Един истински парадокс – стимулира човек, укрепва човек чрез абсолютно отпускане и спокойствие. Всеки трябва да се справя със стресови и напрегнати ситуация в ежедневието си. Не позволявайте ежедневието да ви лиши от удоволствието да се почувствате наистина отпуснати и отпочиващи. Намерете времето и почивката за себе си. Заслужавате го.

 

По-малко стрес след СПА процедури
Пречистете тялото си със СПА процедури
СПА процедурите премахват глаболието
СПА процедурите се справят с тревожността и повишават самочувствието